Bordershopbussen

Är du redo att ge dig ut på ett spännande äventyr för att utforska gränshandeln i Tyskland? Med Bordershopbussen får du den perfekta möjligheten att göra just det! Lämna bekymren bakom dig och ge dig iväg på en resa fylld med möjligheter till fantastiska shoppingupplevelser. Oavsett om du är ute efter dryck, godis, dagligvaror eller andra varor, så tar vi dig till båda Fleggaard och Calle i Burg utan krångel. Ge dig iväg med oss och låt Bordershopbussen leda dig på en bekväm resa med grymma erbjudanden och fantastiska shoppingmöjligheter!

 

Här är varför du bör välja Bordershopbussen för din nästa gränshandelupplevelse:

 

Med Bordershopbussen är bekvämligheten bara en biljett bort! Vi strävar efter att erbjuda dig en resa som är både bekväm och smidig till dina favoritgränshandelsdestinationer. Oavsett om du reser ensam, med vänner eller familj, så kan du luta dig tillbaka och slappna av medan vi tar dig till de bästa shoppingområdena i Tyskland. Med våra bekväma och moderna bussar behöver du inte oroa dig för stressen med att köra bil eller planera din resväg – vi tar hand om allt åt dig. Så låt oss göra din shoppingupplevelse enklare och mer avslappnad med Bordershopbussen!

 

Genom att välja Bordershopbussen för din nästa gränshandelupplevelse tar du ett medvetet miljövänligt val. Istället för att använda en privatbil som kan bidra till luftföroreningar och ökad koldioxidutsläpp, erbjuder vi en kollektiv transportlösning som minskar din miljöpåverkan. Genom att åka med oss kan du känna dig stolt över att göra din del för att bevara miljön samtidigt som du njuter av bekvämligheten och enkelheten med att resa till dina favoritgränshandelsdestinationer i Tyskland. Så hoppa ombord på Bordershopbussen och gör din nästa shoppingresa både grönare och mer hållbar!

 

Att välja en bussresa med Bordershopbussen för din gränshandelupplevelse är inte bara praktiskt, det är också ekonomiskt fördelaktigt. Genom att resa med oss slipper du bekosta bränsle, vägtullar och parkering, vilket innebär betydande besparingar för din plånbok. Med mindre utgifter för transport har du mer pengar över att spendera på det som verkligen betyder något – shoppingen! Så lämna de ekonomiska bekymren bakom dig och ge dig iväg på en prisvärd och lönsam shoppingresa med Bordershopbussen. Din plånbok kommer tacka dig!

 

Boka din resa idag!

Boka en bordershopresa till Calles i
Burg för bara 800 kr per person.

Resan till Burg

 

Resan börjar i Skene klockan 04:30 och plockar upp resenärer på utvalda platser på vägen som inkluderar Horred vid 04:45 och Varberg vid 05:10 där resan sedan fortgår mot Burg. Vi beräknas vara framme vid Fleggaard vid 11:15 och sedan till Calles vid 12:00. För endast 800 kr får du en bekväm resa till bordershop som inkluderar 150 kg shoppingvikt. För mer information gällande resan, tider och resevillkor så hittar du det på Bordershopbussens hemsida.

(öppnas i en ny flik)